Geert Wilders: 'Ik heb Rutte gewaarschuwd: vertrouw Erdogan niet!'

Geert Wilders: 'Ik heb Rutte gewaarschuwd: vertrouw Erdogan niet!'

Geert Wilders. Bron: Robert Hoetink / Shutterstock.com

Volgens Geert Wilders is de nieuwe immigratiegolf die ons te wachten staat de schuld van Mark Rutte. Als onze premier beter naar Wilders zou hebben geluisterd, dan hadden we ons niet hoeven klaar te maken voor duizenden 'jonge gelukszoekers', aldus Wilders.

In een serie Tweets uit Wilders zijn ongenoegen over het beleid van Rutte. Wilders gooit er zelfs een keiharde belofte tegenaan, waarbij hij zijn electoraat voorspiegelt dat hij de grenzen in Nederland zal sluiten als de PVV bij de volgende verkiezingen de grootste partij van Nederland word. Als voorbeeld noemt Wilders daarbij het strenge immigratiebeleid van de 'dappere Hongaren'.

Wilders deelt ook een YouTube-video waarin te zien is dat hij Rutte waarschuwt voor de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Wilders: "Wat we moeten doen om onze grenzen te bewaken is om geen afspraken te maken met mensen zoals Erdogan. Dan wordt je gegijzeld."

Wilders vervolgt: "Massa's jonge mannelijke gelukszoekers komen ons land binnen en wie weet hoeveel jihadisten ertussen zitten." Volgens de PVV-leider moet Rutte keihard worden afgerekend op zijn 'wanbeleid en politieke verraad' tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van volgend jaar.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties