Geert Wilders lacht elite keihard uit: 'Wat jullie ook doen, het zal mij alleen maar sterker maken!'

Geen categoriedec 03 2016, 14:30
Het gaat zo goed met de PVV dat Geert Wilders totaal niet meer onder de indruk is van negatieve berichten in de pers. Sterker nog, hij juicht het alleen maar toe.
De laatste weken, en zeker de laatste dagen, is het weer raak. Elke dag moeten Geert Wilders en de PVV het ontgelden. Natuurlijk is dat bepaald geen verrassing: dit spelletje speelt het media en politieke establishment iedere keer weer vlak voor de verkiezingen. Ze zien dan immers dat de PVV groeit en doen er alles aan om 'de schade' te beperken. Dat ze door die handelwijze bewijzen dat ze a) absoluut niet neutraal zijn en b) eigenlijk gewoon lid zijn van dezelfde incentbende hebben ze zelf blijkbaar niet door.
Helaas voor hen begrijpt Wilders dat wél. En dat verklaart deze vrolijke tweet van eerder vandaag:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/805030611903795200
De tweet gaat ongetwijfeld over een bericht in de Volkskrant waarin gesteld wordt dat een Deense spion de inhoud achterhaalde van de film Fitna, zo'n twee weken voor de film online werd gezet. Volgens de krant van, voor en door politiekcorrect Nederland overtuigde de Deense inlichtingendienst een medewerker van de Deense publieke omroep ervan om voor spion te spelen bij een voorvertoning van Fitna. Die spion gaf de informatie door aan de Deense inlichtingendienst die vervolgens op zijn beurt contact opnam met zijn Nederlandse evenknie. De Volkskrant concludeert:

De kwestie toont hoe groot de druk was bij de Nederlandse veiligheidsdiensten rond Wilders' film. Een inlichtingenoperatie rond een zittend Kamerlid wordt alleen in extreme gevallen overwogen.

Met andere woorden: Geert Wilders is extreem. Hij bracht ons land in de problemen! Hij is onverantwoordelijk bezig! Onze eigen inlichtingendiensten vertrouwen hem niet eens! Als kers op de taart komt daar nog eens bij, aldus de Volkskrant, dat de NCTV eigenlijk de bescherming van Wilders wilde verminderen, maar dat men dat uiteindelijk niet 'durfde' te doen, zowel uit angst voor een mogelijke aanslag als voor kritiek van Wilders zelf. Voor de leuk wordt in een artikel over die materie ook nog even een (oud?)-PVV'er geciteerd die zegt dat Wilders heel blij is met al die bewaking omdat het hem hoegenaamd gratis en voor niets twee tot drie zetels zou opleveren bij verkiezingen. Daarbij gaan de geciteerde persoon én de Volkskrant natuurlijk even voorbij aan het feit dat de PVV tegenwoordig helemaal ingeburgerd is, maar ach, waarom zou je aandacht geven aan dat soort details? Die staan de verhaallijn van links immers alleen maar in de weg!
Het meest vermakelijke hieraan is natuurlijk dat Wilders helemaal gelijk heeft. De kiezer heeft het spelletje van het establishment ondertussen wel door. Daarom is er echt geen enkele kans dat dit soort 'onthullingen' hem of zijn partij beschadigen. Sterker nog, ik denk dat het hem alleen maar hélpt. Het wordt immers met de dag duidelijker dat het establishment, op wie de gemiddelde kiezer woedend is, hem in de problemen probeert te brengen. En, tja, de kans is dan groot dat Nederlanders dan nog rebelser worden en juist op hem stemmen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten