Genderneutrale gekte gaat steeds verder: "geslachtsregistratie in paspoort moet verdwijnen"

Geen categorieaug 05 2017, 19:59
Een miniscule minderheid voelt zich niet thuis in het hokje 'man' of 'vrouw' dus mag er geen geslacht meer worden vermeld in het paspoort, vindt lobbyclub COC.
Wie dacht dat na het afschaffen van 'dames en heren' in de gemeente Amsterdam en de NS de genderneutrale waanzin voorbij was, komt bedrogen uit. De gekte gaat namelijk dóór. Heel Nederland moet zich aanpassen aan de miniscule minderheid die zich geen 'man' of 'vrouw' voelt, vindt LHBT-lobby COC. Het is maar ouderwets dat er een 'M' of een 'V' in het paspoort staat, schrijft COC in een opiniestuk in NRC. Daarom moeten de onderhandelaars voor het nieuwe kabinet inzetten op het afschaffen van geslachtsregistratie.

"Geslachtsregistratie leidt voor veel mensen tot problemen, terwijl het onnodig en achterhaald is. De overheid behandelt mannen en vrouwen toch gelijk? En wat gaat het de autoriteiten aan wat er in je ondergoed zit?''

Geslachtsregistratie is voor veel zaken nuttig, bijvoorbeeld op medisch gebied. Het is belangrijk te weten of iemand een man of een vrouw is om te weten wat een juist behandeltraject is. Maar COC vindt dat minder belangrijk dan de gevoelens van een miniscule groep mensen die "geen van beide" geslachten denkt te zijn. "Denkt te zijn", want het is natuurlijk volslagen onzin. Iedereen is óf een man, óf een vrouw, een klein aantal medische uitzonderingen daargelaten.
Voor die minderheid, die zelf heeft bedacht dat zij "geen van beide" zijn, moet heel Nederland buigen. De M en de V moeten en zullen verdwijnen uit het paspoort, vindt COC. Op zijn minst zouden 'genderneutrale' types de mogelijkheid moeten krijgen om de M of V te vervangen door een X. Vind je dit, net als de meerderheid van Nederland, grote onzin? Nou, wen er maar aan. In Nederland is het namelijk de normaalste zaak van de wereld dat allerlei minderheden altijd hun zin krijgen, terwijl de meerderheid zich moet aanpassen.
Het is dieptriest dat COC zich liever inzet voor genderneutrale onzin dan voor het tegengaan van anti-homogeweld. Homo's worden steeds vaker in elkaar geslagen en durven niet meer hand in hand te lopen. Maar hé, het COC vindt genderwaanzin belangrijker.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten