Gerechtigheid voor Bas! Hashtag wordt populair op Twitter vanwege stilzwijgen media

Gerechtigheid voor Bas! Hashtag wordt populair op Twitter vanwege stilzwijgen media

Bas van Wijk. Bron: Schermafdruk Twitter Eva Vlaardingerbroek

Omdat men in Amsterdam niet preventief wil fouilleren ondergaan de burgers het resultaat van dit beleid. Bas van Wijk is op een beestachtige manier aan een einde van zijn leven gekomen. Maar de media blijven hierover verdacht stil. Na de dood van George Floyd werd heel Nederland - en de wereld - gek gemaakt over dit exces, nu blijft het opvallend stil. Daarom is op Twitter de hashtag #gerechtigheidvoorbas viraal gegaan.

Bas van Wijk, sprak iemand aan die een horloge had gestolen. Hij werd door 5 kogels geliquideerd, op klaarlichte dag. Vanwege een horloge.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Vlaardingerbroek heeft gelijk wanneer ze schrijft dat Van Wijk over een week alweer vergeten is. Dit is voor actiegroepen of bepaalde media niet belangrijk genoeg.

Tot nu toe heeft burgemeester Halsema ook nog niet gereageerd op dit afschuwelijk incident.

Er gingen geruchten rond dat men bijeen wilde komen voor een demonstratie. Die demonstratie gaat er nu komen!

?ref_src=twsrc%5Etfw

Tot nu heeft men het voornamelijk over Bas van Wijk op Twitter, maar wat hier gebeurd is hoort natuurlijk overal te worden besproken. Want hoe kan het dat iemand, vanwege een horloge, doorzeefd wordt met kogels op klaarlichte dag.

Wat voor land zijn we, dat dit de realiteit is geworden?

Lees meer over:
George Floyd

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer