Gered op Vaderdag: dakloze vader en zijn drie kinderen worden op de valreep geholpen nadat moeder er vandoor ging

Gered op Vaderdag: dakloze vader en zijn drie kinderen worden op de valreep geholpen nadat moeder er vandoor ging

En dat op deze mooie dag.

Een arme, dakloze vader heeft de mooiste Vaderdag van zijn leven gehad. Hij werd namelijk samen met zijn drie kinderen gered; vrijwilligers hielpen het jonge gezin van de straat, namen ze op, en willen er nu voor zorgen dat ze binnenkort een echt, warm huis krijgen om in te wonen.

Noodle, Macaroni, Ravioli en Wonton leefden samen op straat. De moeder van het gezin was er vandoor gegaan - waarschijnlijk omdat ze niet voor een heel gezin wilde zorgen. Gelukkig dacht de vader daar net een beetje anders over: hij houdt bijzonder veel van zijn kids en verwent ze tot en met.

Het enige probleem? Het gezin was arm en verlaten. Niemand zorgde voor hen, wat in hun speciale situatie niet alleen dieptriest, maar vooral ook buitengewoon zorgwekkend is.

Noodle, Macaroni, Ravioli en Wonton zijn namelijk honden. Zoals iedere andere hond hebben zij recht op een mooi huis, en liefdevolle baasjes.

Helaas zag hun leven er tot voor kort heel anders uit. Ze hadden het bijzonder moeilijk, waren totaal verwaarloosd, en moesten elke dag knokken om weer een dag te overleven. Gelukkig was papa Wonton in staat om voor zijn kinderen te zorgen en ze in leven te houden... maar daar is alles ook wel mee gezegd.

En daar komt Hope For Paws van pas. Deze organisatie redt straathonden, verzorgt ze, en zorgt er vervolgens voor dat ze geadopteerd worden. Hieronder de hartverwarmende video van de redding van Wonton, zijn twee zoontjes én zijn dochtertje:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Special-Fathers-Day-rescue-with-one-AMAZING-DAD-Please-share.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
honden Vaderdag

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer