Gestoord islamistisch raadslid Den Haag: Israëlische scholieren zijn "toekomstige kindermoordenaars"

Gestoord islamistisch raadslid Den Haag: Israëlische scholieren zijn "toekomstige kindermoordenaars"

Salafist Abdoe Khoulani kwam eerder in opspraak toen hij ISIS bejubelde op sociale media. Wat doet deze man in vredesnaam in de gemeenteraad van Den Haag?

Het Haagse raadslid Abdoe Khoulani van de Partij van de Eenheid (de partij van de bekeerde ex-PVV'er Arnoud van Doorn) heeft zichzelf weer eens keihard voor gek gezet met walgelijke uitspraken op sociale media. Naar aanleiding van een bezoek van een Israëlische schoolklas aan de Tweede Kamer maakte hij de kinderen uit voor "terroristen in wording" en "toekomstige kindermoordenaars en bezetters".

De scholieren waren op bezoek bij SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij, die de Israëlische delegatie een 'interessant initiatief' noemde en een groepsfoto plaatste op Twitter:

Het salafistische Haagse raadslid Khoulani was echter minder gecharmeerd van het Israëlische bezoek, en uitte dat in de volgende walgelijke bewoordingen:

Schermafbeelding 2017-06-02 om 16.25.56

Tegenover Den Haag FM reageerde Van der Staaij verbijsterd op de uitspraken van Khoulani:

“Ik had dit nog niet gezien, maar vindt het echt een bizarre reactie. Hier lusten de honden geen brood van.” Van der Staaij is vooral geschrokken dat een politicus zich zo uitlaat. “Dit is een vorm van antisemitisme waar we gewoon strijd tegen moeten voeren. Jodenhaat mag in Nederland, zeker niet vanuit de politiek, nooit normaal gevonden worden.”

Khoulani trekt zich echter niets aan van de vermaning en blijft bij zijn walgelijke woorden. Hij noemt Van der Staaij een "islamofobe christenzionist":

Wat doet deze Khoulani in de Haagse gemeenteraad? Laat hem zijn antisemitische, salafistische en pro-ISIS-denkbeelden maar fijn uiten in een islamitisch land, maar niet in Nederland en al helemaal niet in de gemeenteraad. Overigens krijgt deze zaak waarschijnlijk nog een staartje: volgens Ron Eisenmann, voorzitter van Joodse belangenorganisatie CIDI zijn de uitspraken van Khoulani strafbaar en ligt vervolging voor de hand. Mooi zo! Leer deze schoft maar een lesje.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties