Gezeur over Snoeks' commentaar WK-wedstrijden

Geen categoriejul 07 2014, 20:00
Zappen.
Een hoop gedoe weer rond het commentaar van Frank Snoeks bij de wedstrijden op het WK. De Telegraaf geeft een overzicht van alle heisa:

De kritiek op Frank Snoeks, die de WK-kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica van commentaar voorzag, was zaterdag weer niet van de lucht.

De telefoon van de verslaggever ging tijdens de wedstrijd af, en Snoeks versprak zich één keer door te spreken van Colombia in plaats van Costa Rica. In de rust van de wedstrijd tegen Spanje werd de NOS platgebeld door kijkers die Snoeks' commentaar te negatief vonden. Toch wees de NOS Snoeks zondag aan voor de finale van het wereldkampioenschap.

Radio Veronica is inmiddels een actie begonnen om Jack van Gelder het tv-commentaar bij de finale te laten doen.

Van Gelder geeft in ieder geval aan dat hij Snoeks steunt. Ikzelf neem een iets andere houding in: als je de NOS écht wil laten merken dat je Snoeks niet blieft, zap dan voor de WK-finale naar België, Duitsland of Groot-Brittannië. Ook zij zenden de wedstrijden uit, en ook daar kan je de ontwikkelingen van Oranje op het voetbalveld live volgen. De NOS heeft goud geld moeten betalen voor de uitzendrechten voor het WK, en als je ze dus niet de return geeft in de vorm van kijkcijfers, zullen ze zich wel twee keer afrvragen of ze Snoeks ooit nog achter de microfoon moeten laten plaatsnemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten