Goed nieuws! Het Associatieverdrag met Oekraïne, waar we TEGEN stemden, gaat in september van kracht

Geen categoriejul 11 2017, 14:00
Leuk voor die corrupte maffiastaat zeg!

Het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne treedt op 1 september volledig in werking. Dat was vertraagd vanwege de nee-stem van vorig jaar in het referendum in Nederland.

Die laatste zin is natuurlijk wel het mooiste van alles: de inwerkingtreding was vertraagd door onze nee-stem. Let wel, die was niet van de baan, zoals we allemaal hoopten toen we naar de stembus togen, welnee, het moest daardoor gewoon allemaal wat langzamer doorgaan. Maar doorgaan zou het.
Woensdag en donderdag is er een EU-Oekraïnetop in Kiev. Daar wordt de overeenkomst definitief getekend. De EU is daar maar wat blij mee. Zoals de Unie van, voor en door megalomane machtsgeile kleptocraten stelt in een verklaring:

"Het bevordert verdieping van de politieke en economische banden en het respect voor gemeenschappelijke waarden."

Hilarisch genoeg herhaalt De Telegraaf het onzinverhaal van Rutte nog maar eens dat zijn inlegvelletje ervoor heeft gezorgd dat Oekraïne geen recht heeft op EU-lidmaatschap en dat de EU ook niet "extra" garant staat voor de veiligheid van het oost-Europese land. Natuurlijk is dat je reinste flauwekul. Officieel biedt dit verdrag geen uitzicht voor Oekraïne op lidmaatschap, maar officieus is dat natuurlijk wél zo. Sterker nog, het is niet meer of minder dan een kwestie van tijd voor dat ook Oekraïne zich officieel een EU-lidstaat mag noemen.
Ik weet niet wat onze lezers gaan doen, maar ik ga de komende maanden maar snel wat geld opzij zetten. Dat zullen we immers maar al te hard nodig hebben als Oekraïne lid wordt en vervolgens bakken met geld 'krijgt van de EU.' Want Oekraïne is een enorme pauperstaat die ons, Nederlandse belastingbetalers, op termijn vele miljarden gaat kosten. Dat vinden wij natuurlijk heel vervelend, maar helaas denken de boven-ons-gestelden in Den Haag én Brussel daar héél anders over.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten