Grappenmaker luidt scheepshoorn bij de McDrive. En daarna gaan de dingen grondig mis!

Grappenmaker luidt scheepshoorn bij de McDrive. En daarna gaan de dingen grondig mis!

Wat gebeurt er als je de medewerker van een fastfoodketen laat schrikken met een gigantische scheepshoorn op het moment dat je je frisdrank probeert af te rekenen? Nou, dit dus.

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/07/Train-Horn-Prank-GONE-WRONG-RUINED-MY-TRUCK2.mp4"][/video]

Twee lolbroeken die zichzelf 'Dynamic Duo' noemen dachten een hilarische grap bedacht te hebben: met hun auto door de stad rijden, en bij allerlei mensen dan een scheepshoorn laten klinken waardoor mensen de schrik van hun leven zouden krijgen.

Dat is natuurlijk allemaal reuzegrappig en hilarisch, totdat je de verkeerde persoon treft. En in een jonge medewerker van een McDonald's hadden deze jolige Jut en Jul precies die verkeerde persoon te pakken. Ze besloten namelijk om de hoorn te laten klinken nog vóórdat hij hen een grote beker frisdrank had overhandigd.

En dat - zo zou blijken - was een verschrikkelijke fout...

Lees meer over:
McDonald's frisdrank prank

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties