Griezelen! Grote spin weet hele muis door het huis heen te slepen

Griezelen! Grote spin weet hele muis door het huis heen te slepen

Het jaarlijkse horrofestijn Halloween staat weer voor de deur, en dat weten de spinnen ook maar al te goed!

Over een paar dagen is het weer Halloween, en is het de schone taak aan alle feestvierders om de engste outfit aan te trekken die je maar kan verzinnen. Mummies, vampiers, zombies en skeletten zullen zeker weer in grote aantallen voorbij trekken.

Ook spinnen zijn vast weer van de partij, aangezien menigeen die beesten eng vindt. Anderen vinden dat weer onzin: die kleine achtpotige wezens doen toch niemand kwaad met het vangen van die vieze fruitvliegjes? Juist fijn.

Dat kan wel zo zijn, maar dan heb je nog nooit een spin je huis zien doortrekken met een hele muis als zijn buit...

Ja, dan piep je inderdaad wel anders. Dit is toch wel een beetje griezelig! Ik hoop dat je hier op was voorbereid...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties