wassy

GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink opnieuw voorgedragen als lijsttrekker

Geen categorieapr 30 2021, 19:00
De lokale fractie van GroenLinks in Amsterdam heeft zojuist bekendgemaakt dat hun wethouder, Rutger Groot Wassink, opnieuw is voorgedragen als lijsttrekkerskandidaat. "Met veel strijdlust kijk ik uit naar de komende campagne. We zijn bezig met het realiseren van onze plannen voor verandering, voor een rechtvaardige en groene stad. Ik kijk vol vertrouwen vooruit", zegt Groot Wassink op de website van GroenLinks Amsterdam.
Hier de hele tweet, met filmpje:
https://twitter.com/GroenLinks020/status/1388148220665245697
"Onze wethouder Rutger Groot Wassink is voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen voor 2022: "Met veel vertrouwen en strijdlust kijk ik uit naar de campagne. We blijven vechten voor verandering, voor een rechtvaardige en groene stad.""
Maar het bericht is niet zonder kritiek:
"", zegt iemand op Twitter.
En die kritiek beperkt zich niet tot enkel zijn beleid voor illegalen. Toen hij bekendmaakte dat hij zich ging kandideren vond deze wetenschapper aan de Universiteit Leiden het "lef" hebben:
""
Vooral de biomassaverbranding zit de volgende Twitteraar dwars:
""
Toch lijkt het erop dat de GroenLinks-stemmer in Amsterdam het toch met Groot Wassink zal moeten doen, zo blijkt uit deze uitspraak van kandidatencommissie-voorzitter Gala Veldhoen:

"Sinds zijn eerdere benoeming toont Rutger Groot Wassink nog elke dag energiek leiderschap. Er hebben zich geen tegenkandidaten gemeld. Wij zijn verheugd dat onze leden hem graag in deze rol blijven zien en kijken uit naar de campagne."

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten