Groep Syriërs mishandelt Nederlandse jongen in Eindhoven, politie doet niets

Groep Syriërs mishandelt Nederlandse jongen in Eindhoven, politie doet niets

De asielzoekers sloegen de jongen op zijn hoofd met een fietspomp, waardoor hij een hersenscan moest ondergaan.

Eindhoven staat bekend om Philips, PSV en Brabantse gezelligheid. Maar is de Brabantse stad nog wel zo gezellig? Op 1 juni dit jaar werd Eindhoven opgeschrikt door een brute aanval van Syriërs op een Nederlandse jongen. De jongen zou de Syriërs hebben aangesproken omdat zij een meisje lastig vielen. Daarop begon de groep Syriërs op de jongen in te beuken, waarbij ze hem zelfs op het hoofd sloegen met een fietspomp.

https://www.youtube.com/watch?v=ROEaVfjRM_0

De LPF Eindhoven trekt nu aan de bel. Twee maanden ná de brute mishandeling zijn er namelijk nog steeds geen aanhoudingen verricht. Ook weet de burgemeester nog steeds niet over de zaak en over de daders. En dit terwijl de daders bekend zijn bij de politie volgens de LPF. Tjerk Langman van LPF Eindhoven vreest dan ook dat deze zaak in de doofpot belandt.

Juist wanneer het om asielzoekers gaat moet de burgemeester bij de zaak worden betrokken, meent de LPF'er. Dit soort mensen horen immers niet thuis in Nederland. Het raadslid vindt dat de daders linea recta terug moeten naar Syrië:

"Laat ze hun energie niet gebruiken voor vechtpartijen maar voor het opbouwen van hun eigen land."

https://www.youtube.com/watch?v=FPv1irBC2GQ&feature=youtu.be

Het is uitstekend dat de LPF aan de bel trekt over deze zaak. Het kan niet zo zijn dat asielzoekers een Nederlandse jongen mishandelen en na tien weken nog steeds vrij rondlopen. Op dit soort overlastgevers zitten we totaal niet te wachten. De LPF Eindhoven is de enige overgebleven afdeling van de Lijst Pim Fortuyn. Door aandacht te trekken voor deze belangrijke zaak, laat de partij zien dat ze hun naam eer aandoen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
asielzoekers Eindhoven LPF

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties