Gruwelijk: vijftien Marokkaanse mannen ontvoeren, verkrachten, mishandelen en tatoeëren 17-jarig meisje maandenlang

Gruwelijk: vijftien Marokkaanse mannen ontvoeren, verkrachten, mishandelen en tatoeëren 17-jarig meisje maandenlang

Veel schokkender dan dit kan je het haast niet hebben. Een vijftiental Marokaanse mannen heeft een 17-jarig meisje twee maanden lang tegen haar wil vastgehouden. Ze werd verkracht, geslagen, tegen haar zin getatoeërd en uitgehongerd. De familie vraagt nu in het openbaar aandacht voor deze schandelijke taferelen.

Sommige zaken zijn zo gruwelijk, dat je haast niet kan geloven dat ze op waarheid gebaseerd zijn in plaats van op één of andere zieke verkrachtingsfantasie van een nog ziekere idioot. Ik heb het dan over de 17-jarige Khadija, een gewoon Marokkaans meisje dat op een kwade dag ontvoerd werd en vastgehouden in een huis.

Ze mocht niet douchen en niet eten, maar dat was nog het minste van haar problemen. Ze werd twee maandenlang in elkaar geslagen en verkracht door vijftien mannen. Ook werd haar permanent letsel toegebracht in de vorm van allerlei ongewenste tatoeages. Te walgelijk voor woorden:

"Met haar verhaal shockeerde de 17-jarige Khadija heel Marokko. Twee maanden lang werd het meisje uit Fkih Ben Salah vastgehouden door een groep jongens en verkracht, mishandeld en verminkt met tatoeages.

"Ze gaven me geen eten, ik kon niet douchen... ik probeerde te vluchten, maar ze sloegen me dan steeds", vertelde Khadija aan een Marokkaanse tv-zender. Het interview was het gesprek van de dag in Marokko. "Iedereen is onthutst dat dit kan gebeuren", zegt Laila Amili van Mains Libre, een organisatie voor vrouwenrechten."

In het verleden zijn dergelijke zaken onder het tapijt geveegd, bang dat het de positie van het meisje in kwestie op de huwelijksmarkt zou aantasten en de familie-eer een knauw zou krijgen. Maar die achterhaalde vormen en gedachten lijken nu zelfs in Marokko op de vuilnisbelt gegooid te gaan worden. Khadija krijgt uit het hele land steun, en artsen bieden aan om die schandelijke tattoos gratis te zullen weghalen. Ook zijn 11 van de 15 verkrachters inmiddels opgepakt.

Vooruitgang, dus. Ook in Marokko. Het blijft alleen tragisch dat we afschuwelijke misbruikzaken als deze nodig hebben om dat te kunnen aantonen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties