Haastige man valt op de tramrails terwijl de tram eraan komt. Dan gebeurt er dit

Haastige man valt op de tramrails terwijl de tram eraan komt. Dan gebeurt er dit

We hebben weer een held van de dag.

Je zou het maar zien gebeuren dat een man zoveel haast heeft dat hij zo van het platform op de tramrails valt. Wat doe je dan als omstander? Blijf je toekijken of grijp je meteen in? Deze man in Philadelphia heeft wel heel veel geluk dat in ieder geval één omstander meteen op de tramrails springt om hem erbovenop te helpen en andere omstanders ook nog meehelpen.

Wat een fantastische beelden. De politiebaas van de vervoerspolitie van Philadelphia is in ieder geval heel blij met de snelle reactie van iedereen: "Bijna iedereen heeft meegeholpen." Je moet er niet aan denken dat helemaal niemand zou helpen. De politiebaas heeft nog wel een tip voor als het weer gebeurt: bel eerst even het noodtelefoonnummer om de elektriciteit op de rails uit te zetten.

Zou jij ingrijpen of ben je bang dat er misschien iets misgaat?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties