asscher

Haha! De PvdA gaat ten onder: maar 9 zetels voor waardeloze Lodewijk Asscher

Geen categoriemrt 15 2017, 21:29
De PvdA is zo goed als dood. Er is werkelijk niets meer over van de partij van Diederik Samsom, Job Cohen, en nu, natuurlijk, Lodewijk Asscher. Gelukkig maar.
Haha! Volgens de exit polls heeft de PvdA vandaag de grootste nederlaag in haar geschiedenis geïncasseerd. De politiekcorrecte sociaaldemocraten houden volgens die polls namelijk maar 9 van de 38 zetels over die ze op dit moment bezetten in de Tweede Kamer. Het is echt lachwekkend (behalve dan als je PvdA'er bent, dan is het natuurlijk heel vervelend. Ik hoop dat ze het niet erg vinden als wij hier vanavond even heel hard om lachen én juichen).
Maar is het ook gek? Natuurlijk niet. De PvdA heeft zich jarenlang afgekeerd van de eigen traditionele achterban. De Partij van de Arbeid is verworden tot de Partij van de Uitkeringstrekkers en Nepasielzoekers. Geen wonder dus dat Asscher en co. nu keihard zijn afgestraft.
Daar komt natuurlijk nog eens bij dat het succes van DENK (drie zetels, echt ongelooflijk dat die partij niet met één, niet met twee, maar mogelijk zelfs met drie zetels de Kamer in komt) ook ten koste van de PvdA is gegaan. Die partij heeft haar allochtone/islamitische achterban ook nog eens verloren.
Zo heeft de PvdA dus op élk front ingeleverd. De oude traditionele achterban is overgestapt naar een andere partij, de allochtone achterban heeft hetzelfde gedaan... de enige PvdA'ers die nog over zijn, zijn de leden van het baantjescarousel.
Overigens was het hilarisch om Sharon Dijksma zojuist te zien en te horen. Ze kwam langs bij de NOS waar ze vertelde dat ze ervan overtuigd is dat de PvdA uiteindelijk echt weer terugkomt! Mag ik daar even heel hard om lachen? Waarom zou de PvdA 'terugkomen'? Die partij biedt kiezers niets.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten