Haha! Tuigrapper Kleine Viezerik gaat door het lint tegen politie, wordt vervolgens mooi opgepakt

Geen categorienov 17 2016, 9:00
De rapper Kleine Viezerik heeft zondagavond bewezen dat hij juist een enorme viezerik is.
De tuigmuzikant ging namelijk compleet door het lint toen een motoragent hem stopte. De lookalike van Sylvana Simons schreeuwde dat hij er alleen maar uitgepikt werd omdat hij zwart is en beledigde de agent vervolgens voor de zekerheid nog even in de meest afschuwelijke termen.
Oh ja, en dat is nog niet eens alles. Vervolgs dreigde hij de agent in kwestie ook nog eens een kopstoot te geven.
Ah. Cultuurverrijking op z'n best.
Een buitengewoon merkwaardige reactie, natuurlijk, maar het is wel duidelijk waarom de kansenparel zo reageerde: hij reed zonder rijbewijs in een BMW waarmee dat al vaker was gebeurd. Ook negeerde hij een stopteken. Hij wist dus dat hij diep in de problemen zou zitten, en besloot toen maar om de racismekaart te trekken. Zijn grote voorbeeld in de politiek, Sylvana Simons, doet dat immers ook om de haverklap, misschien dat het ook voor hem zou werken.
Helaas voor Kleine Klootzak -- sorry: Viezierk -- had de politieagent daar absoluut geen zin in. Toen de rapper maar doorging werd hij lekker opgepakt. De nacht mocht hij vervolgens doorbrengen in een koude, eenzame cel.
Sneu hoor!
Laten we hopen dat deze knettergekke racismeroeper nog veel vaker door het lint gaat: hoe meer hij in de gevangenis zit, hoe beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten