Hakenkruizen bij anti-Israël demonstratie

Geen categoriejul 12 2014, 21:00
Beschamend anti-semitisme in Nederland
Dit land raakt steeds verder van huis. Bij een demonstratie vanmiddag in Den Haag tegen Israël en voor de palestijnen (zie ook dit stuk van Frank Verhoef), werden door de anti-semitische aanhangers van de islamitische terreurbeweging Hamas zelfs borden met halenkruizen erop meegedragen.
De betoging was aangevraagd om te protesteren tegen de vergeldingsacties van Israël tegen de laffe palestijnse raketaanvallen en de ontvoering plus moord op drie joodse tieners. Nu weten we weliswaar allemaal dat de palestijnen, zoals zoveel islamieten, bekend staan om hun 'slachtofferdenken', maar dit tart toch we elke verbeelding.
De Palestijnse ambassadeur in Nederland zei in een toespraak dat de bezetting nu echt snel moet stoppen:

''Bedankt dat jullie opstaan tegen de bezetting. Het zijn moeilijke weken voor de Palestijnen. Er liggen kinderen onder het puin."

Geen woord natuurlijk over de hakenkruizen van deze feitenverdraaier. De palestijnse organisaties willen helemaal geen vrede met Israël, ze willen de vrijstaat vernietigen. De vernietiging van Israël is het voornaamste doel van Hamas. En dat soort volk bieden we een podium in dit land. Onbegrijpelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten