Halsema krijgt tik op de vingers van kabinet vanwege weigering handhaving boerka-verbod!

Geen categorienov 25 2018, 15:00
Femke Halsema is haar boekje te buiten gegaan volgens het kabinet. Zij zijn van mening dat zij het boerka-verbod gewoon te handhaven heeft en Halsema niet boven de wet staat. Dat meldt De Telegraaf.
Staatssecretaris Visser van Defensie zei bij WNL op Zondag dat het een veiligheidskwestie is en ook de burgemeester van Amsterdam niet boven de wet staat. Ze ging echter niet in op de vraag of het kabinet het naleven van het boerka-verbod gaat afdwingen. Visser is daarmee het eerste lid van het kabinet dat reageert op de kwestie rondom het niet naleven van het boerka-verbod.
Ergens is het natuurlijk wel ironisch te noemen dat uitgerekend deze staatssecretaris het punt van veiligheid aanhaalt terwijl zij zelf medeverantwoordelijk is voor het gebrekkige beleid bij Defensie. Dat smeerwerk met Chroom-6, slechte afzuiging op schietbanen en natuurlijk het in eerste instantie ontbreken van winterkleding kan allemaal toegeschreven worden aan een veiligheidsrisico!
Het is dan ook een overbodig argument op dit punt. Als ze het alleen had toegespitst op het feit dat Halsema zich ook gewoon aan de wet te houden heeft, was er niets aan de hand geweest. Nu is het wachten op of ook andere leden van het kabinet zich zullen gaan uitspreken over de houding van die linkse enclave genaamd Amsterdam.
Halsema heeft nog niet gereageerd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten