Halvegare Nelson M. moet opgenomen en chemisch gecastreerd worden

Halvegare Nelson M. moet opgenomen en chemisch gecastreerd worden

De pedo van NPO2. Bron: Screenshot Danny op straat / NTR.

Zijn flatgenoten willen van hem af, maar de smerige pedo Nelson gaat nergens heen. Hij wil gewoon in 'zijn' appartementje blijven wonen. Het ergste? In Nederland kan dat ook nog. Ziek.

Och, och, och. Wat moeten we medelijden hebben met die smerige pedofiel Nelson. Hij wordt namelijk "bedreigd." Volgens buurtgenoten houdt het in dat een paar mensen hem geconfronteerd hebben en daarbij gescholden hebben, maar het was blijkbaar voldoende voor de politie om hem te beschermen.

Dit is gestoord.

Zijn buurtgenoten willen hem weghebben, maar meneer gaat nergens heen. Sterker nog, er rijdt eens in de zoveel tijd een politiebusje door de straat die controleert dat er niets aan de hand is.

Let wel, niet om kinderen te beschermen tegen deze ranzige man, maar om hém te beschermen tegen ouders die hem daar niet willen hebben.

Hoe gek zijn wij in Nederland tegenwoordig? Dit is werkelijk de omgekeerde wereld. Een mafkees die overduidelijk een gevaar vormt voor onze kinderen mag gaan en staan waar hij wil, maar als hij een keertje "vieze pedo!" naar zijn hoofd geslingerd krijgt wordt hij meteen beschermt door onze dienders. Jiskefet had het niet kunnen bedenken.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 140 DDS-lezers gingen u al voor!

Weet je hoe we om moeten gaan met deze gestoorde pedo die pedofilie wil legaliseren? Door hem te arresteren en vervolgens chemisch te castreren. En dan mag hij nog dankbaar zijn ook dat we het daar bij laten.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.

Lees meer over:
Misdaad Seksualiteit Pedofilie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties