Hamza Bin Laden wil ISIS en Al Qaeda herenigen: "Het slagveld moet verplaatst worden naar Londen en Parijs"

Hamza Bin Laden wil ISIS en Al Qaeda herenigen: "Het slagveld moet verplaatst worden naar Londen en Parijs"

De rotte appel valt niet ver van de boom.

Hamza Bin Laden wordt al jarenlang "de kroonprins van de jihad" genoemd. Nu staat deze zoon van Osama Bin Laden klaar om het stokje inderdaad over te nemen van de opvolger van zijn vader (Ayman Al-Zawahiri) én van Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van ISIS.

Volgens experts is Hamza Bin Laden namelijk van plan om ISIS en Al Qaeda met elkaar te verenigen. Of beter gezegd: te herenigen. ISIS is immers afkomstig uit Al Qaeda. De knettergekke Hamza wil de twee organisaties weer bij elkaar brengen om vervolgens het Westen te terroriseren. Want, zegt deze radicaal-islamistische idioot, dát is waar de strijd écht gestreden moet worden.

Gilles de Kerchove, de anti-terreurtsaar van de Europese Unie, zei gisteren in een interview met een Duitse krant dat Hamza Bin Laden een steeds prominentere plaats inneemt in de propaganda van Al Qaeda. Daarbij valt op:

"Zijn retoriek jegens IS is weinig agressief en zijn doel is vermoedelijk de toenadering tussen de twee organisaties."

Voormalig FBI-agent Ali Soufan is het daar helemaal mee eens. Ook hij gelooft dat dit Hamza's doel is. Het ergste? Hij is er ook van overtuigd dat als iemand het kan het Hamza is. Hij is namelijk bij uitstek geschikt "om de wereldwijde jihadbeweging te herenigen."

Dat komt niet alleen doordat ISIS aan het verzwakken is en Al-Baghdadi mogelijk al enige tijd dood is, maar ook doordat Al Qaeda de afgelopen jaren rustig heeft gebouwd aan een behoorlijke aanwezigheid in Jemen en Afrika. In het Westen hebben wij daar zoals gebruikelijk geen aandacht voor gehad, maar Al Qaeda is ondertussen weer flink sterk. Weliswaar niet zozeer in Afghanistan, maar het maakt voor deze terreurclub natuurlijk niet uit waar ze hun hoofdkwartier hebben.

Hamza Bin Laden staat nu klaar om Ayman al-Zawahiri, die leider werd van Al Qaeda na de dood van Osama Bin Laden, op te volgen. Hamza's jihad-strategie is duidelijk:

"Het slagveld van Kabul, Bagdad en Gaza moet verplaatst worden naar Washington, Londen, Parijs en Tel Aviv."

In zijn meest recente boodschap is Hamza heel helder wat dat betreft. Hij spreekt ISIS-gekkies direct aan en vertelt ze dat ze verkeerd bezig zijn:

"Misschien verlangen jullie naar opoffering op het slagveld, maar het straffen van Joden en kruisvaarders waar jullie vandaan komen, berokkent de vijand meer schade."

Als deze volidioot erin slaagt om zijn grote doel te bereiken -- ISIS en Al Qaeda te herenigen -- moeten we in Europa en Amerika dus ernstig rekening houden met nog meer aanslagen dan we al gezien hebben.

Aangezien het vandaag 11 september is, en het dus 16 jaar geleden is dat Al Qaeda de Twin Towers naar beneden haalde, lijkt vandaag me een uitstekend moment voor Amerika en Europa om al hun inlichtingenofficieren opdracht te geven om Hamza Bin Laden op te sporen... en vervolgens van de aardbodem te vegen. Deze idioot is net zo gek en gevaarlijk als zijn vader. Weg ermee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer