snapshot10

Harambe was helaas niet bij het presidentiële debat, maar gelukkig heeft hij nu wel z'n eigen game!

Geen categoriesep 27 2016, 19:00
Het gaat niet bijzonder gaat met Harambe's presidentiële campagne genaamd #Harambeforpresident, maar gelukkig heeft de overleden gorilla één troefkaart die Clinton en Trump niet hebben: hij heeft z'n eigen jaren '90-vechtspel!
Eind mei vond één van de grootste rampen sinds de uitsterving van de dinosauriërs plaats: gorilla Harambe werd zonder pardon doodgeschoten in een dierentuin in de Verenigde Staten, omdat een onvoorzichtig jongetje in de apenkooi was gesukkeld. Het jongetje heeft het overleefd, maar uit voorzorg werd de trotse primaat van het leven beroofd. RIP Harambe, inderdaad, zoals het internet al uitgebreid schreef over de te vroeg gestorven mensaap.
Gelukkig is Harambe nu terug! En weliswaar in de vorm van de hoofdrolspeler in het nieuwe vechtspelletje Harambe vs. Capcom. Het spel is ontwikkeld in de jaren '90-stijl van de typische 2D-vechtgames waarbij je als een razende zo snel mogelijk allerlei knopjes van je controllers moest indrukken. Een tried and true concept, dus!
Mensen die het spel met de legendarische aap speelden waren in ieder geval laaiend enthousiast:

Harambe Video GameSomebody has actually made a Harambe videogame

Posted by UNILAD Gaming on Sunday, 25 September 2016

Waar wacht je dus nog op? Downloadt Harambe VS Capcom en pak de gemene dierentuinopzichters virtueel terug die 's werelds meest populaire aap allertijden in koelen bloede vermoordden!
Want Harambe: we zullen je gedenken door je spel te spelen. Nooit zullen wij je vergeten, ouwe dibbes!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten