Hartverscheurend. Dochtertje (6) van vermoorde zakenman Koen Everink schrijft afscheidsbrief

Hartverscheurend. Dochtertje (6) van vermoorde zakenman Koen Everink schrijft afscheidsbrief

Niets is zo hartverscheurend als het verdriet van een dochter om haar vader, die haar zo wreed werd afgenomen.

Een confronterende rouwadvertentie houdt heel Nederland bezig. In De Telegraaf stond vandaag tussen de 'normale' rouwadvertenties, een opvallend bericht.

De handgeschreven afscheidsbrief van de dochter van Koen Everink werd integraal gepubliceerd tussen de andere overlijdensberichten. En dat is behoorlijk confronterend:

"Lieve papa, ik ben voor altijd jouw kleine meisje. Ik hou van jou."

[caption id="attachment_132871" align="aligncenter" width="591"]RTL Boulevard RTL Boulevard[/caption]

In één klap besef je hoe gruwelijk deze misdaad was. Niet alleen is Koen Everink van het leven beroofd, zijn zesjarige dochtertje is van haar papa beroofd. De zakenman werd vorige week gevonden in zijn huis in Bilthoven, en is volgens de politie met messteken om het leven gebracht.

De moord heeft mogelijk te maken met de ruzie tussen Everink en Badr Hari. De kickbokser had Everink een aantal jaar geleden volledig afgetuigd, en draaide voor deze zware mishandeling de bak in. Everink werd sindsdien regelmatig bedreigd door fans van Badr Hari.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Badr Hari Koen Everink

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties