Hartverscheurend: Duits meisje (14) blijkt verkracht en vermoord door weer naar Irak vertrokken Irakese asielzoeker

Geen categoriejun 07 2018, 18:00
Een groot drama in het Duitse Mainz: een 14-jarig meisje dat al geruime tijd vermist werd, is dood teruggevonden. Ze blijkt verkracht en vermoord door een 20-jarige Irakese 'asielzoeker', die inmiddels alweer de benen heeft genomen - hij is weer terug in Irak.
Wir schaffen das, zo riep Duitsland enkele jaren terug met veel euforie uit. Van die jubelstemming is nog maar weinig over, nu de gevolgen van het opengrenzenbeleid van Angela Merkel eens te meer in al hun gruwelijke werkelijkheid zichtbaar worden. Zoals het lot van een 14-jarig Duits meisje uit Mainz. Zij werd na wekenlang vermist te zijn vandaag teruggevonden: verkracht en vermoord. En de dader? Een Irakese asielzoeker die inmiddels alweer lekker in Irak zit.

"Duitsland is geschokt door de moord op de 14-jarige Susanna uit de stad Mainz. Het meisje werd al weken vermist en blijkt nu te zijn verkracht en vermoord. De politie heeft twee verdachten op het oog: een Turkse man van 35 jaar en een Irakees (20) die in het vluchtelingenkamp opschepte over zijn daad en nu op de vlucht is, meldt de Süddeutsche Zeitung.

Bashar is inmiddels op de vlucht geslagen met zijn hele familie. Het vermoeden bestaat dat ze met valse papieren het land wisten te ontvluchten. De politie vermoedt dat ze terug zijn naar Irak. "

Het meest gestoorde? Het is naar alle waarschijnlijkheid niet de eerste keer dat Ali Bashar heeft toegeslagen; hij is ook al de belangrijkste verdachte bij een zaak van afgelopen maart die draait om een 11-jarig meisje, en is verkracht in het asielzoekerscentrum waar de Irakese misdadiger verbleef.
In totaal is de seksuele terrorist Ali Bashar slechts één jaar in Duitsland geweest: na Merkels belofte "wir schaffen das" arriveerde de kerel in 2016 en vroeg hij asiel aan. Amper anderhalf jaar later zijn de Bashartjes weer terug in Irak waar het kennelijk veilig genoeg is om te blijven. De 35-jarige Turkse medeverdachte is pas sinds mei 2017 woonachtig in Duitsland.
Laten we hopen dat de Duitse justitie deze gewetenloze kinderverkrachters desalniettemin nog in de kraag weet te vatten en te berechten voor hun ronduit gruwelijke misdaden. De familie, nabestaanden, vriendinnetjes en klasgenootjes van een onschuldig en om het leven gebracht 14-jarig meisje verdienen dat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten