Heb jij een glitterhoesje voor je iPhone? Haal die er dan onmiddellijk af, en wel hierom:

Heb jij een glitterhoesje voor je iPhone? Haal die er dan onmiddellijk af, en wel hierom:

Kijk nog eens goed naar je iPhone. Heeft die een glitterend hoesje? Tijd om een nieuwe te kopen, tenzij je het risico voor je gezondheid voor lief wil nemen.

Toen Molly Brown een glimmend hoesje kocht voor haar iPhone, had ze maar één wens: haar telefoon zo gaaf en glitterend maken als maar mogelijk was. Ze kocht daarom dit nieuwe voorkantje:

12247113_1509467766046829_2827965947446939316_nDat leek allemaal heel leuk en aardig, totdat er scheurtjes in het plastic glas van het hoesje verschenen. De vloeistof die in de verpakking zat kwam eruit en lekte op Molly's achterwerk. Het goedje bleek zo chemisch en giftig, dat ze er een tweedegraadsbrandwond aan heeft overgehouden:

12246752_1509467752713497_3168338290962442730_n

Molly zal weer volledig de oude worden, maar waarschijnlijk zal ze op haar billen wel altijd een litteken blijven houden.

Op haar Facebookpagina heeft ze nu een niet mis te verstane waarschuwing geplaatst:

Ik wil een WAARSCHUWING plaatsen richting iederen die een glitterende vloeibare iPhone hoes heeft! De mijne heeft door mijn achterzak gelekt en heeft tweedegraads brandwonden op mijn kont en op mijn benen achtergelaten. Het doet erg veel pijn en het prikt als de neten. Kijk dus goed uit!

Luister dus naar Molly, en koop geen glimmend iPhone-hoesje. Tenzij je dus. Heb jij familie of vrienden met zo'n hoesje? Laat ze dit bericht dan maar lezen! Want elke brandwond die je kan voorkomen, is weer winst voor ons allemaal!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties