Heel goed: kindersekstoeristen moeten oppassen want Indonesië gaat pedofielen keihard aanpakken

Heel goed: kindersekstoeristen moeten oppassen want Indonesië gaat pedofielen keihard aanpakken

Een brute groepsverkrachting is aanleiding voor veel hardere maatregelen tegen pedo's.

Vakantie, wie houdt er niet van? Lekker genieten van de zon, op het strand liggen, wijntje erbij... Helaas is de vakantieperiode niet voor iedereen een feest. Sterker nog: voor veel kinderen is het een absolute hel. Jaarlijks worden duizenden kinderen, met name in Azië, misbruikt door pedofielen uit Europa en Amerika. Kindersekstoeristen hopen in landen als Thailand en Indonesië hun slag te slaan en geven flinke bedragen aan pooiers om seks te hebben met jonge kinderen.

Indonesië is één van de landen waar duizenden kinderen in de handen van pedofielen vallen. Niet alleen toeristen trouwens: onlangs werd een 14-jarig meisje verkracht door maar liefst 14 mannen uit haar dorp. Drie dagen later werd haar dode lichaam gevonden – haar verkrachters hadden haar vermoord. Voor president Joko Widodo is de maat vol: dankzij een nieuwe wet worden veroordeelde pedofielen voortaan chemisch gecastreerd. Bovendien is de gevangenisstraf verhoogd van 10 naar 20 jaar – een stap in de goede richting!

Kinderen in Indonesië kunnen dus een zucht van verlichting slaken – hopelijk zal de maatregel kindersekstoeristen én binnenlandse pedo's afschrikken, en ervoor zorgen dat ze kinderen voortaan met rust laten. Het is waarschijnlijk dat Westerse sekstoeristen hun pedo-activiteiten zullen verleggen naar nabijgelegen landen als Laos of Cambodja, dus hoog tijd dat ook daar strenge straffen tegen pedofielen worden ingevoerd! Het is in ieder geval een heel goede zet van Indonesië dat ze kindermisbruik niet langer tolereren. Deze smeerpijpen dienen keihard te worden aangepakt. Chemische castratie zal daarvoor vast een goed afschrikwekkend middel zijn. Goed nieuws voor kinderen en slecht nieuws voor pedo's dus!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties