Heldhaftige vreemde redt leven van moeder en kind

Geen categorienov 28 2015, 17:00
Een lekkere middagwandeling van een moeder met haar dochtertje leek zomaar uit te lopen op een ware nachtmerrie. Gelukkig zorgde een vreemde ervoor dat het toch nog goed afliep.
"Ik zag een grote hond," zegt Lisa Travin. "Daarom keek ik om. Opeens sprintte de hond op ons af."
Om onbekende redenen had de hond het volledig voorzien op Lisa en haar dochtertje Nuri. Het beest viel ze echt aan. Omdat het er zo gevaarlijk uitzag gooide Lisa de cover over de buggy waar haar dochter in zat, zodat zij niets hoefde te zien. Vervolgens bereidde ze zich op een groots gevecht voor.
Toen gebeurde er echter iets: een man kwam aanrijden in een grote witte auto:

"De man riskeerde alles. Hij achtervolgde de hond en toeterde continu. De hond liet zich niet afschrikken: hij bleef ons achtervolgen en aanvallen. De hond bleef daar zelfs mee doorgaan toen de man hem omver reed.

"Vervolgens stapte de man uit: hij had een bus pepperspray in zijn hand en een handschoen, en hij zette de aanval in op de hond. De hond was ontzettend agressief en dus gebruikte de man de pepperspray."

De hond rende dan ein-de-lijk weg, maar het gevaar was nog niet geweken. Daarom reed de man in de witte auto naast Lisa en Nuri tot ze veilig en wel thuis waren.

"Deze man heeft er geen idee van hoe belangrijk hij voor ons is. Deze baby is ons hele leven, ze betekent alles voor ons."

Hoewel Lisa haar held graag wilde bedanken vertrok hij meteen toen hij zag dat ze veilig was. Daarom heeft ze haar verhaal gedeeld met de media: ze hoopt dat de man de artikelen leest en contact met haar opneemt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten