Hema kortingsactie: een jaar lang veilig verzekerd reizen

Hema kortingsactie: een jaar lang veilig verzekerd reizen

Met de zomervakantie voor de deur wordt het weer tijd om de voorbereidingslijstjes op te stellen. Een item dat op geen enkel lijste mag ontbreken, is de verzekering. Een vakantie moet immers onbezorgd kunnen zijn. Een goede reisverzekering helpt daarbij: het neemt zorgen uit handen en voorkomt onnodig hoge kosten door schade of verlies.

Tip: de doorlopende reisverzekering

Veel mensen gaan meerdere keren per jaar op vakantie. In dat geval is de beste optie om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Je sluit hem een keer af en hoeft er de rest van het jaar niet meer naar om te kijken. Wel zo gemakkelijk!

Goedkoopste

De site Blog.nl heeft onderzocht welke doorlopende reisverzekering de voordeligste is. Uit dit onderzoek bleek dat HEMA de goedkoopste doorlopende reisverzekering bood, goedkoper dan alle andere voordelige reisverzekeringen.

Nu met korting

HEMA maakt de voordeligste doorlopende reisverzekering de komende weken ook nog eens nog goedkoper. Sluit je in de actieperiode (weken 22 t/m 32) een doorlopende reisverzekering bij HEMA af, dan krijg je in het eerste jaar op de basisdekking 50% korting! Een jaar lang veilig verzekerd tegen de scherpste prijs – laat de vakantie nu maar beginnen!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
HEMA

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties