Hema kortingsactie: een jaar lang veilig verzekerd reizen

Geen categoriemei 26 2015, 10:57
Met de zomervakantie voor de deur wordt het weer tijd om de voorbereidingslijstjes op te stellen. Een item dat op geen enkel lijste mag ontbreken, is de verzekering. Een vakantie moet immers onbezorgd kunnen zijn. Een goede reisverzekering helpt daarbij: het neemt zorgen uit handen en voorkomt onnodig hoge kosten door schade of verlies.
Tip: de doorlopende reisverzekering
Veel mensen gaan meerdere keren per jaar op vakantie. In dat geval is de beste optie om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Je sluit hem een keer af en hoeft er de rest van het jaar niet meer naar om te kijken. Wel zo gemakkelijk!
Goedkoopste
De site Blog.nl heeft onderzocht welke doorlopende reisverzekering de voordeligste is. Uit dit onderzoek bleek dat HEMA de goedkoopste doorlopende reisverzekering bood, goedkoper dan alle andere voordelige reisverzekeringen.
Nu met korting
HEMA maakt de voordeligste doorlopende reisverzekering de komende weken ook nog eens nog goedkoper. Sluit je in de actieperiode (weken 22 t/m 32) een doorlopende reisverzekering bij HEMA af, dan krijg je in het eerste jaar op de basisdekking 50% korting! Een jaar lang veilig verzekerd tegen de scherpste prijs – laat de vakantie nu maar beginnen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten