Henk Kamp heeft er zin in

Geen categorieokt 09 2010, 10:15
Henk Kamp heeft er zin in. Hij kijkt er naar uit om samen te werken met de het CDA en de PVV, bericht Elsevier. En terecht, natuurlijk. Kamp staat namelijk over het algemeen bekend als een wat rechtsere VVD'er. Het kabinet Rutte-Verhagen is hem dus op zijn lijf geschreven.
Kamp wordt minister van sociale zaken. Wat mij betreft is dat een prima departement voor 'm. Eerder in zijn carriere was hij immers vier jaar lang woordvoerder sociale zaken en werkgelegenheid voor de VVD. Later werd hij minister van defensie.
Veel VVD'ers kijken ongetwijfeld uit naar Kamps terugkeer in de nationale politiek. Een paar jaar geleden was hij één van de populairste VVD'ers in het land - dit is waarschijnlijk ook nu nog het geval.
Kamp is een degelijke, rechtse VVD'er, met kennis van zaken, dus een prima keuze voor een ministerpost. Verder heb ik niet zo heel veel met hem, hij is wat mij betreft geen voorbeeld van een inspirerend politicus of iets dergelijks. Maar goed? Ja, dat is 'ie zeker. Mooi dus voor de VVD én voor het land dat hij terugkomt en wederom minister wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten