Het hele internet snapt geen donder van deze truc met een bal

Geen categorieapr 06 2016, 20:00
Bizar, surreeël en duizelingwekkend: het zijn slechts drie woorden die gebruikt worden om deze mindbending truc met een bal te omschrijven.

Het internet lijkt soms wel één groot repositorium voor filmpjes. Een hoop daarvan slecht, en hoop daarvan zijn willekeurige mensen die hun kat op bewegend beeld hebben vastgelegd. Leuk, maar niet denderend.
Sommigen springen er echter meteen uit, zoals bijvoorbeeld onderstaand filmpje. Vine-ster Kevin Parry heeft namelijk ontdekt dat je een bal door een spiegel heen kan gooien, en zo kan overgooien met je spiegelbeeld.
Moeiteloos, terwijl je in de andere hand de camera vasthoudt:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/04/balentruc.mp4"][/video]
En voor de liefhebber is daar natuurlijk ook een gifje van:
giphy-8
Hoe Kevin dit weet te bewerkstelligen? Daar zijn theorieën over:
https://twitter.com/_TheDetective_/status/716982040114159616
Anderen kijken het filmje keer en keer opnieuw om oneffenheden te ontwaren...
https://twitter.com/Lewpen/status/716301895317471232
De video is in ieder geval een gigantische hit. In amper 3 dagen tijd is Kevins filmpje al 2,5 miljoen keer bekeken op Vine, en de teller loopt nog steeds gestaag omhoog.
Gave truc of niet? En hoe denk jij dat Kevin deze optische illusie in elkaar heeft weten te draaien? Ik ben er nog niet uit. Hmm.. Even dit filmpje nog eens een keer of vijftien bekijken om te zien of ik een theorie kan opwerpen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten