shutterstock 1658598106

Het is tijd om mondkapjes te kopen!

Geen categoriemei 05 2020, 16:30
Overal om ons heen is het verplicht om mondkapjes te dragen. KLM begint weer te vliegen én heeft meteen laten weten dat passagiers hun mond moeten bedekken. Het RIVM wil er nóg niet aan -- ongetwijfeld vanwege de zogenaamde schaarste -- maar als je kijkt naar hoe het RIVM de afgelopen maanden geopereerd heeft weet je: de kans dat er ook bij ons een mondkapjesverplichting komt is groot.
Daarom is het slim om nú al mondkapjes te kopen. Als je van plan bent om de komende weken en maanden te vliegen is het sowieso een must, maar ook voor alledaags gebruik zal het als niet verplicht dan in ieder geval verstandig zijn.
Hoewel de machthebbers en hun vrienden in de media roepen dat er een "mondkapjesschaarste" is weten wij dat dit onzin is. Wij hebben dan ook gepartnerd met Stil.nl om ónze lezers voor een redelijke prijs aan mondkapjes te helpen. Voor 29,95 euro heb je 20 gewone mondkapjes (Klasse B) en voor 39,95 euro heb je 10 KN95 mondkapjes (deze categorie mondkapjes heb ik zelf cadeau gedaan aan een tante die in de thuiszorg werkt).
Natuurlijk zijn er grotere pakketten: hoe groter het pakket, hoe minder je betaalt per mondkapje. 50 standaard mondkapjes koop je voor 64,95. 100 standaard mondkapjes zelfs voor 119,95 euro. En wat KN95 mondkapjes betreft: het grootste pakket is met 25 kapjes voor 89,95 euro.
En dat is niet alles. Stil.nl heeft daarnaast ook nog eens beschermende latexvrije handschoenen én -- waar ik zelf een groot fan van ben -- desinfecterende gel. Voor 39,95 euro heb je 5 flesjes van 100 ml die je makkelijk mee kunt nemen als je ergens naartoe gaat.
Jawel, Nederland wordt langzamerhand weer opengezet. KLM gaat vliegen, kappers mogen binnenkort waarschijnlijk weer aan het werk... maar daarbij geldt wel: mondkapjes, mondkapjes, mondkapjes. De tijd is nú dus juist om ze te kopen.
Oh, en doe je dat via onze partner Stil.nl, dan zorg je er ook nog voor dat De Dagelijkse Standaard een klein beetje verdiend. Een echte win-win situatie dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten