Het kleine zusje van deze dame nam haar knuffelslakken mee naar school. Vervolgens...

Geen categoriejun 15 2016, 20:00
Het avontuur van twee slakken en hun baasje, op een dag die nog zo begon als ieder ander etmaal. Maar dat zou spoedig anders worden...
De 18-jarige Shauna heeft heel wat te stellen met haar jongere zusje. Op een goede (of slechte, het is maar net hoe je er tegen aankijkt) dag besloot ze namelijk dat het tijd was om haar twee "knuffelslakken" Anna en Elsa mee naar school te nemen. Daar ging het echter niet helemaal zoals ze verwachtte: op een onbewaakt ogenblik werden haar geliefde slijmprinsjes zonder pardon het raam uit gedonderd.
Shauna krijgt daarna sms'jes van haar moeder. Of ze alsjeblieft een beetje verdrietig wil kijken als ze thuiskomt...
Ck6oXI3WsAAPnXM.jpg large"Ik moest je zusje eerder van school halen. Ga niet naar buiten, ik heb m'n sleutel niet bij me," begint het gesprek nog onschuldig.
"Oké, dat is prima. Is ze ziek," antwoordt Shauna. "Nee," zegt haar moeder. "Ze was niet ziek. Ze was heel erg verdrietig en ze heeft een lastige dag gehad."
Shauna vindt het nu al hilarisch: "Hoe dan? Een moeilijke dag? Het is de basisschool!"
Daar komen dan de slakken: "Ze heeft Anna en Elsa mee naar school genomen in haar schooltas voor een oefening. En mevrouw Charston de lerarenassistante dacht dat het slakken waren die vanaf het schoolplein waren binnengrkopen. Dus ze gooide ze via het raam weer naar buiten."
Ck6oXI5W0AA5wtk.jpg large.jpg2
Op dat moment heeft Shauna het niet meer: "Oh mijn God!" Maar haar moeder onderbreekt haar: "Ik weet dat je moet lachen, Shauna, maar doe alsjeblieft alsof je verdrietig bent als we thuiskomen."
Shauna: "Ik zal het proberen, maar dit is hilarisch." Haar moeder is het stiekem eens: "Ja, weet ik, fucking knuffelslakken. Ik probeer te zorgen dat ze me niet hoort lachen."
Ik hoop voor Shauna's ontroostbare zusje dat het zielig kijken een beetje gelukt is!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten