Het rommelt bij 50Plus

Geen categoriemei 12 2012, 18:00
De oudjes zijn aan het ruziën.
Het duurt nooit lang voordat het bij een nieuwe partij gaat rommelen. Zie de LPF, zie Trots op Nederland, zie 50Plus. Bij die laatste partij, die er alleen maar is voor de belangen van de oudjes in Nederland, gaat het niet goed. Volgens 50Plus-senator Kees de Lange maakt de partij zich schuldig aan corruptie en zijn het bovendien een stelletje machtswellustelingen daar. De Lange stopt er dus maar mee.

De Lange was voorzitter was van het wetenschappelijk bureau van de partij en van de commissie die het verkiezingsprogramma opstelt.

De Lange maakt zijn bezwaren tegen de partij kenbaar in een brief aan partijvoorzitter Jan Nagel. De bezwaren richten zich tegen Nagel en vicevoorzitter van 50Plus Henk Krol, tevens hoofdredacteur van de Gay Krant.

Die partij zien we nooit meer terug. Althans, het valt te hopen dat 50Plus geen zetels wint bij de komende Kamerverkiezingen. We hebben al genoeg one-issuepartijen in de Tweede Kamer. Zeg, kunnen we niet een kiesdrempel invoeren van minstens 3 procent?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten