Het verraad compleet: Irene Moors bedankte voor overstap naar SBS voor drie RTL programma's

Geen categoriejan 22 2016, 20:30
Carlo en haar voormalige bazen van RTL zullen hier niet blij mee zijn.
Zoals wij eerder vandaag berichtten is Irene Moors per direct overgestapt naar SBS. Dit terwijl ze al bijna drie decennialang voor RTL werkt.
Het was een hard gelag voor haar oude bazen bij RTL én voor haar collega's, waaronder eerst en vooral Carlo Boszhard. Irene en Carlo waren jaren en nog eens jaren onafscheidelijk. Nu is het nog maar zeer de vraag of ze ooit nog samen een programma zullen presenteren.
Op zich was dat al genoeg om de tv-wereld op zijn kop te zetten, maar het wordt nog erger. Vanavond liet Moors namelijk weten bij RTL Boulevard dat RTL haar niet één, niet twee, maar drie programma's had aangeboden. Ze wees ze echter stuk voor stuk af. Haar uitleg?

"Ik vond ze niet bij me passen."

Ze ging verder:

"Ík wil wat doen. Ik wil ergens energie van krijgen en weer aan de slag. RTL is een prachtige zender en zeer succesvol, maar er is weinig ruimte. Dit hebben zij ook niet gewild. Ik wil weer aan de slag, maar er was nog geen geschikt programma voor me. Dan gebeurt dit met SBS, dus ik pak die kans."

Een criticus zou zeggen dat het wat merkwaardig is dat Moors zegt dat er geen ruimte was bij RTL, terwijl ze tegelijkertijd toegeeft dat haar bazen haar maar liefst drie aanbiedingen deden... en dat ze die zelf keer op keer afschoot.
Natuurlijk wensen wij Irene alleen maar het allerbeste toe. Maar het is nog maar de vraag of RTL er achter de schermen net zo over denkt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten