Hiddink wordt commissaris bij Ajax

Geen categoriemei 20 2011, 23:35
Oh, oeps. Dit gaan 'boeren!' niet leuk vinden.
(Zo noemen de fans van PSV zichzelf, dat is geen belediging van mijn kant [overigens heb ik niets tegen boeren; prima, eerzaam beroep])
Guus Hiddink - u weet wel, de man die een ware held is in Eindhoven - wordt commissaris. Niet voor PSV, maar voor Ajax:

Guus Hiddink wordt commissaris bij Ajax, zo meldt Johan Derksen zojuist in het tv-porgramma Voetbal International. Vandaag schreef het EIndhovens Dagblad nog dat Hiddink eenzelfde functie ging vervullen bij PSV. 'Hiddink woont in Amsterdam en Johan Cruijff vertrouwt hem blindelings', zei Derksen. 'Hij verblijft veel in Nederland. Ajax is prima te runnen vanuit de grachtengordel. Guus is weliswaar bondscoach van Turkije, maar zit regelmatig in een literair café in Amsterdam.'

Auw, dat doet zeer bij PSV'ers, dat kan niet anders. Eigen kan je het moeilijk anders interpreteren dan een grove beleding aan het adres van de Philips Sport Vereniging - ik zou het zelfs bijna een opgestoken middelvinger noemen.
Afijn, voor Ajax is dit natuurlijk bijzonder goed nieuws. Hiddink is een absolute expert. Met Hiddink, Cruijff en nog een stel anderen kon Ajax weleens een zeer mooie toekomst tegemoet zien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten