Hier is 'ie dan: de officiële Fastfood Calorieën Quiz

Geen categorieapr 27 2015, 14:00
Weet jij hoeveel calorieën er in je favoriete fastfood zitten?
Een week geleden heb ik het sporten weer opgepakt. De reden: ik ben flink aangekomen, wat voornamelijk komt doordat ik de hele dag achter de computer zit en verder niets doe. Als tiener (en daarvoor) was ik bijzonder sportief, maar daar is - tijdens maar vooral na mijn tijd op de universiteit - helaas verandering in gekomen.
Een tijdje niet sporten is geen probleem, maar jaren achter elkaar niets doen heeft een nogal negatief effect op je gewicht. Tenminste, als je graag iets van gezond wilt zijn.
Daarom ben ik dus gaan fitnessen.
Leuk en aardig, maar mijn personal trainer staat erop dat ik niet alleen beweeg, maar ook dat ik beter op mijn eten let. Het zal hem dan ook ongetwijfeld veel plezier doen dat ik deze quiz van Buzzfeed zojuist heb gedaan - en me rot ben geschrokken door het aantal calorieën in mijn favoriete snacks. Tip: laat die milkshake voortaan maar liggen (of staan, eigenlijk). Bijna 12 calorieën om je dorst te lessen is toch echt een beetje te veel.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/04/Fast-Food-Calorie-Quiz-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten