Hij heeft geen enkele muziekles gehad en kan zelfs geen noten lezen, maar toch bracht hij dit concert ten gehore

Geen categoriejan 27 2016, 14:00
Het private concert van deze jongeman heeft hem enorm veel bekendheid opgeleverd op het Internet.
Monntel West ging vorige week vrijdag naar een winkelcentrum in Michigan om even wat spullen te komen. Eenmaal daar zag hij een piano staan; iedereen die dat wil kon er blijkbaar van gebruik maken. Hoewel Monntel nooit lessen heeft gehad -- en zelfs geen muzieknoten kan lezen -- kocht zijn vader vier jaar geleden een elektronisch keyboard voor hem. Hij experimenteerde daar wat mee, imiteerde nummers van anderen, en bleek al snel aanleg te hebben. Helaas kon geen vader geen lessen voor hem betalen, maar Monntel stelde zichzelf al snel ten doel om, als hij klaar is met de middelbare school, muziek te gaan studeren.
Hoe dan ook, door zijn ervaring met het elektronische keyboard kan Monntel dus heel aardig spelen. En dat bewees hij toen hij afgelopen vrijdag plaats nam achter de piano in het winkelcentrum en ineens een schitterende versie van "River Flows in You" ten gehore gaf.
Wat Monntel niet wist was dat omstanders er ontzettend van onder de indruk waren en het niet alleen opnamen met hun telefoon, maar de video ook meteen online zette. Daar ging het in korte tijd viraal.
De tiener legt uit:

"Ik was echt geschokt, het is knettergek. Ik voel me echt heel goed over mezelf. Het maakt me erg gelukkig dat mensen zo geïnteresseerd zijn in mijn talent."

Daar kan ik me iets bij voorstellen. De media-aandacht heeft er namelijk niet alleen voor gezorgd dat Monntel benaderd is door producers, maar ook door mensen die hem maar wat graag gratis muziekles willen geven.
Luister en kijk hier naar zijn fantastische 'concert' in het winkelcentrum!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten