Hij zwemt in een meer, en plotseling voelt hij iets ongelooflijks onder zijn voet. Wacht tot je leest wat het is

Geen categoriejul 31 2015, 13:11
In sommige situaties kan een heel normaal persoon zomaar een held worden.
Angelo Mondragon was dit weekend met zijn gezin naar een meer gegaan, om te picknicken en te zwemmen. Het gezin met drie jonge kinderen vermaakte zich opperbest, maar wat Angelo toen in het meer aantrof, gaf een onverwachte wending aan het uitje...
Windsor-Lake-630x420
Terwijl hij in het meer zwom, voelde hij opeens iets onder zijn voet. Toen hij wat beter keek, zag hij de voet van een klein meisje onder de oppervlakte van het water. Het kind was al helemaal kopje onder gegaan en dreigde weg te zinken naar de bodem.
Angelo aarzelde geen seconde:
"Ik zag alleen haar voet, en toen op dat moment leek het alsof dat mijn kind werd. Ik greep het water in en trok haar eruit, net zoals ik bij mijn eigen kinderen zou doen."
Screen Shot 2015-07-31 at 12.47.27
Snel zwom hij met het bewusteloze kindje naar het strand terug, waar gelukkig twee verpleegsters waren die het kind weer bij konden brengen. Het meisje kwam snel weer bij bewustzijn en werd met de ambulance naar het lokale ziekenhuis gebracht. Inmiddels heeft Angelo haar ook ontmoet en hebben ze elkaar kunnen omhelzen.
Screen Shot 2015-07-31 at 12.47.33
Overigens laat Angelo het niet zitten bij deze heldendaad, het wordt nog veel mooier. Hij heeft met eigen ogen gezien hoe snel kinderen kunnen verdrinken als hun ouders ze even uit het oog verliezen. Daarom wil hij een project opstarten om mensen bewust te maken van het belang van zwemvesten voor kinderen, waarmee dit soort ongelukken kunnen worden voorkomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten