Hoe cool je ook bent, je zult nooit zo hip zijn als deze geweldige opa

Hoe cool je ook bent, je zult nooit zo hip zijn als deze geweldige opa

Hoeveel street cred heb jij? Je zal nog flink moeten bijsparen voordat je aan het astronomische aantal komt dat deze ultrastoere grootvader bezit!

Snelle auto's, luxe bontjassen, luide muziek, en arrogantie van hier tot de ghetto: de patsers van onze samenleving herken je zo. Meestal gaat het dan om relatief jonge kerels, maar wie heeft ooit gezegd dat er een leeftijdsgrens zat aan het zijn van hip en cool?

Precies: ik niet. En dat ga ik ook zeker niet doen. En nadat je deze video hebt gezien, zal ook jij dat voortaan wel uit je hoofd laten:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/03/opacool.mp4"][/video]

Nee: gangsters, macho's, hosselaars en opscheppers: het spel is uit. Al worden jullie honderd, nooit zullen jullie zulke 'O.G.'s' zijn als deze bejaarde alfaman. Straight out of het bejaardentehuis!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties