Hoe een vijfjarig jongetje en zijn moeder helden werden toen ze een zwerver een restaurant zagen binnenstappen

Hoe een vijfjarig jongetje en zijn moeder helden werden toen ze een zwerver een restaurant zagen binnenstappen

Een heldengezin!

Het is niet altijd eenvoudig om het goede te blijven doen, maar de vijfjarige Josiah Duncan laat zich door niemand kisten: hij zal en moet . Dus toen hij in een restaurant een zwerver zag, vroeg hij aan z'n moeder waarom die man er zo vies uitzag. Toen zijn moeder uitlegde wat een zwerver is, en dat de man geen eten had, had Josiah nog maar één doel voor ogen: deze man een warm bord eten geven.

En zo geschiedde. De moeder van Josiah bestelde een groot bord met bacon en de dakloze begon sprakeloos aan zijn gedoneerde maaltijd te eten. En dat niet alleen: zijn jonge gulle gever heeft ook nog speciaal voor de dakloze een liedje gezongen.

We hadden gisteren al het verhaal over deze prachtige daad waar we maar niet over uitgeraakt praten, maar vandaag hebben we ook de reacties van Josiah en zijn moeder zelf:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/daklozee.mp4"][/video]

.

Ontwapenend en hartverwarmend. Hopelijk horen we nog een keer iets terug over de bijzondere Josiah!

Lees meer over:
daklozen Moeders Zonen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties