Hoera! Brute (en lelijke) ISIS-strijder bijgenaamd 'Woestijnleeuw' is morsdood gebombardeerd

Geen categoriemei 10 2016, 18:00
ISIS kan weer een naampje op diens ledenlijst doorkrassen: Shaker Wahib, ook wel bekend onder zijn bijnaam 'Woestijnleeuw' is bij een Amerikaanse luchtaanval in Irak.
Islamitische terreurorganisatie ISIS heeft vandaag afscheid moeten nemen van één van de lelijkste en misschien wel meest bloeddorstige jihadisten die de club in de gelederen heeft. Het gaat om Shaker Wahib, die de dood vond bij een Amerikaans bombardement op een auto in Irak. De man stond bekend om z'n bloedige executies van mensen die hij niet islamitisch genoeg vond:

"The man, Shaker Wahib, also known as Abu Wahib, was a mid-level ISIS fighter in Iraq and considered a brutal executioner. He gained notoriety after a haunting 2013 video in which he pulled over three Syrian Alawite truck drivers in along the Syrian-Anbar province border and began to question them about religion — asking how many times they pray, etc.

He then declared them bad Muslims, sentenced them to death, made them kneel down and shot them one by one."

Hij stond naast z'n passie voor martelen ook bekend om z'n epische monobrow:
53da08a1da63a
Anderen vonden dat hij op een kebab leek:
CiGblAyXAAAPqOO.jpg large
Alle spiegels in Irak zijn in ieder geval blij dat dit monster het loodje heeft gelegd. Maar ook de Amerikanen zijn enorm blij. Want behalve intens lelijk, was Wahib ook een belangrijke ISIS-leider. Het Pentagon is maar wát blij deze gevaarlijke gek uit de weg te hebben geruimd:

"ISIL leadership has been hit hard by coalition efforts and this is another example of that," Cook said, using another term for ISIS. "It is dangerous to be an ISIL leader in Iraq and Syria these days and for good reason."

Wahib had een aanzienlijke positie in de strijdkrachten van ISIS, en had behalve de bijnaam 'Woestijnleeuw' ook de officieuze functie van 'militair emir'. De man was een niet onbelangrijke commandant in de strijd tegen de Koerden en het Irakese leger in Irak. Dat deze bloeddorstige gek nu de pijp aan Maarten heeft gegeven, komt dan ook geroepen voor de anti-ISIS-coalitie.
En nu maar hopen dat de Amerikanen binnenkort die andere ellendige haatbaard van ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, naar de andere wereld kunnen bombarderen. Hij zou het in ieder geval dubbel en dwars verdienen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten