Hoera! Kim Kardashian bevalt van kerngezonde zoon

Geen categoriedec 06 2015, 11:00
Het heuglijke moment is dan eindelijk daar voor de Kardashian-familie: gezinsuitbreiding! Kim Kardashian is na een negen maanden durende slopende zwangerschap bevallen van een jongetje!
Het moment waar de familie Kardashian én hun fans van over de hele wereld al maanden naar hebben uitgekeken is dan eindelijk daar: Kims zwangerschap is ten einde, en is bevallen van haar tweede kindje:

Nu kunnen we melden dat de Amerikaanse realityster is bevallen van een zoontje.

Kim en Kanye West zijn dolgelukkig. Dat schrijft de kersverse moeder op haar website. Het is het tweede kindje van de tortelduifjes. De naam van de kleine spruit is nog niet bekend.

Gisteren deelde Kim nog een kiekje van haar forse babybuik:
12292626_203802499962962_1264792932_n
"Ik ben er klaar voor wanneer jij dat ook bent," sprak ze toen tot haar toen nog toekomstige kindje. Vandaag was het jongere broertje van North West er dan ook eindelijk klaar voor, zo blijkt maar.
Hoe de kleine dreumes heet wordt voorlopig nog niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat de tweede naam van het jongetje "Robert" zal zijn. De baby wordt dus vernoemd naar Kims in 2003 overleden vader:

Kim and Kanye haven’t revealed what they named their son just yet — he’s only a few hours old, after all! But a source has EXCLUSIVELY revealed to us the baby’s middle name! By giving him the middle name Robert, they’re making sure that Kim’s father has a special place in their child’s heart, even if he never had the chance to meet his grandfather. This is so beautiful!

Het jongetje is het tweede kind voor Kim Kardashian en haar man Kanye West. Twee jaar geleden werd dochtertje North West geboren, en inmiddels is het kleine meisje al in de voetsporen van haar moeder getreden en heeft enkele grote modellencontracten binnengesleept. Nu eens zien of haar jongere broertje dat kan nadoen, en net als zijn vader in de wieg is gelegd om een rapper met presidentiële ambities te worden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten