Hongarije, Tsjechië en Roemenië steunen Israël en Amerika, blokkeren anti-Jeruzalem statement EU

Geen categoriemei 13 2018, 16:00
De antisemieten in Brussel moeten de aangekondigde verhuizing van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem maar op een andere manier proberen te 'veroordelen.'
Niet voor de eerste keer is gebleken dat Oost-Europese en Centraal-Europese landen terecht niets hebben met de totaal misplaatste politiekcorrecte houding van modern West-Europa. De EU wilde namelijk met een statement komen -- waar alle lidstaten zich achter schaarden -- om de aangekondigde verhuizing van de Amerikaanse ambassade in Israël, van Tel Aviv naar Jeruzalem, te veroordelen.
Nou, lieten Hongarije, Roemenië en Tsjechië weten, daar komt dus helemaal niets van in. Deze drie landen schaarden zich áchter Israel en Amerika, en blokkeerden de geplande verklaring, aldus Voice of Europe.
Hongarije liet weten dat het Trump niet voor het hoofd wil stoten. Niet zo gek aangezien Viktor Orban en de Amerikaanse president nogal op elkaar lijken. De twee zijn natuurlijke bondgenoten en beseffen dat allebei maar al te zeer.
En Tsjechië en Roemenië dan? Die hebben laten weten dat ze van plan zijn om het Amerikaanse voorbeeld te volgen. Ook zij verhuizen hun ambassades de komende jaren dus mogelijk.
Wat is het een schande voor West-Europa dat Oost-/Centraal-Europese landen de enige landen zijn met iets van gezond verstand. Triest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten