Hoofd van Russische inlichtingendienst: Crash #EgyptAirMS804 veroorzaakt door terroristen

Hoofd van Russische inlichtingendienst: Crash #EgyptAirMS804 veroorzaakt door terroristen

Volgens de Russen was het dus wel degelijk een aanslag.

Toen vanochtend bekend werd dat EgyptAir vlucht MS 804 zomaar verdwenen was van de radar vroeg iedereen zich af waar het vliegtuig gebleven was. Zo vloog het op 37.000 voet hoogte (meer dan 10 kilometer!) en zo was het opeens weg. Wat was er gebeurd?

Even later werd duidelijk dat het vliegtuig gecrasht was. De enige vraag was: waardoor?

Het hoofd van de Russische inlichtingendienst zegt het antwoord te weten:

?refsrc=email&s=11

Als dat klopt -- en ik ging er meteen vanuit dat het een aanslag was -- heeft dat vergaande repercussies, niet alleen voor Egypte, maar ook voor Europa, en dan met name voor Parijs én voor (de beveiliging van) Europese vliegvelden.

?refsrc=email&s=11

Je wordt er onderhand kotsmisselijk van, maar het lijkt er dus op dat het hier om de zoveelste aanslag gaat van moslimterroristen.

Later meer.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties