Hoppa! Thierry Baudet gaat op onderzoek uit! 'We gaan achter financiering van de Postcodeloterij aan'

Hoppa! Thierry Baudet gaat op onderzoek uit! 'We gaan achter financiering van de Postcodeloterij aan'

Thierry Baudet legt uit over hoe kartelpartijen goed voor zichzelf zorgen. Bron: Screenshot FVD / Twitter.

Thierry Baudet heeft er genoeg van, jarenlang konden linkse actiegroepjes enorm veel geld mobiliseren om hun deugdrammende agenda's door onze strot te douwen. Hier moet maar eens een einde aan komen aldus Baudet. Het wordt tijd dat alle kaarten op tafel worden gelegd. Baudet gaat op onderzoek, welke clubjes krijgen allemaal geld en waarom. Tijd voor wat meer transparantie en openheid.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Als het aan Baudet ligt mag het hele systeem van de Nationale Postcodeloterij op de schop. Mensen die namelijk nu lid zijn, zijn zich vaak niet bewust waar een deel van hun contributie naartoe gaat. Er gaat namelijk nogal flink wat geld naar een bepaald soort clubjes. Wellicht kan hier verandering in komen door aan mensen de keus voor te leggen waar hun bijdrage naartoe gaat.

Ook wil Baudet het wetsartikel aanpassen dat ervoor zorgt dat veel activistische clubs politiek beleid kunnen veranderen via de rechter. Gelukkig gebeurt dit niet iedere dag, maar wanneer het gebeurt zien we direct de gevolgen. Kijk maar naar het lange proces rondom Urgenda.

"De helft van de experts was het mij eens. En misschien komt het niet vaak voor, maar zo'n uitspraak in de Urgenda-zaak heeft wel hele grote impact."

Baudet kaart een interessant punt aan rondom de dikastocratie-discussie, Baudet krijgt zeker steun van diverse experts. Maar zal zoals gebruikelijk worden verguisd door linkse drammers.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties