baudetjettengelden

Hoppa! Thierry Baudet gaat op onderzoek uit! 'We gaan achter financiering van de Postcodeloterij aan'

Geen categoriemrt 10 2020, 9:00
Thierry Baudet heeft er genoeg van, jarenlang konden linkse actiegroepjes enorm veel geld mobiliseren om hun deugdrammende agenda's door onze strot te douwen. Hier moet maar eens een einde aan komen aldus Baudet. Het wordt tijd dat alle kaarten op tafel worden gelegd. Baudet gaat op onderzoek, welke clubjes krijgen allemaal geld en waarom. Tijd voor wat meer transparantie en openheid.
https://twitter.com/NPORadio1/status/1237052174519189506?ref_src=twsrc%5Etfw
Als het aan Baudet ligt mag het hele systeem van de Nationale Postcodeloterij op de schop. Mensen die namelijk nu lid zijn, zijn zich vaak niet bewust waar een deel van hun contributie naartoe gaat. Er gaat namelijk nogal flink wat geld naar een bepaald soort clubjes. Wellicht kan hier verandering in komen door aan mensen de keus voor te leggen waar hun bijdrage naartoe gaat.
Ook wil Baudet het wetsartikel aanpassen dat ervoor zorgt dat veel activistische clubs politiek beleid kunnen veranderen via de rechter. Gelukkig gebeurt dit niet iedere dag, maar wanneer het gebeurt zien we direct de gevolgen. Kijk maar naar het lange proces rondom Urgenda.

"De helft van de experts was het mij eens. En misschien komt het niet vaak voor, maar zo'n uitspraak in de Urgenda-zaak heeft wel hele grote impact."

Baudet kaart een interessant punt aan rondom de dikastocratie-discussie, Baudet krijgt zeker steun van diverse experts. Maar zal zoals gebruikelijk worden verguisd door linkse drammers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten