Horrorclowns terroriseren hele buurten in Australië

Horrorclowns terroriseren hele buurten in Australië

Het Amerikaanse fenomeen is overgewaaid naar Australië, waar horrorclowns gewone vrouwen nu angst aanjagen.

Soms heb je van die fenomenen die tegelijkertijd dieptriest en ronduit schokkend zijn. Zie de zaak van de 'horrorclowns.' Dit fenomeen is afkomstig uit Amerika. Waar het op neerkomt is dat één of andere gek zich als een enge clown verkleedt en een wapen pakt. Daarna jaagt hij bewust vrouwen de stuipen op het lijf.

Want lollig. Ofzo.

Dit fenomeen is nu overgewaaid naar Australië:

In het land stromen dit weekend meldingen binnen over 'griezelclowns'. Een vrouw uit Brisbane vertelde aan lokale media hoe ze moest vluchten voor een clown met een mes. Dat overkwam ook een vrouw uit Redland Bay, die in haar auto werd belaagd. ,,Ik reed dat rotding bijna aan. Ik schreeuwde zo hard'', zei ze tegen de Courier Mail.

Let wel, het gaat om veel meer dan gewoon 'een grap.' De 'clowns' hebben daadwerkelijk wapens bij zich. Zo zijn er clowns gespot met messen, knuppels en zelfs met kettingzagen. Vervolgens rennen ze hard achter vrouwen aan en doen ze net of ze hen willen vermoorden.

Het zal je vrouw, moeder of dochter maar zijn die zo achtervolgd wordt.

Het echte trieste hieraan is natuurlijk dat Australië de bevolking ontwapend heeft. Als deze vrouwen het recht nog hadden om vuurwapens te dragen konden ze meteen iets aan deze horrorclowns doen: één dode clown en het 'fenomeen' zou gelijk uitsterven.

Maar dat kan dus. En dat komt door linkse betweters die het recht op zelfverdediging maar ouderwets en achterhaald vinden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties