Hugo de Jonge lost bug op, alle corona-herstelden met één prik krijgen nu ook vaccinatiebewijs: 'Goed nieuws!'

Hugo de Jonge lost bug op, alle corona-herstelden met één prik krijgen nu ook vaccinatiebewijs: 'Goed nieuws!'

Sander Terphuis (PvdA) op het strand. Bron: Screenshot Terphuis / YouTube (Creative Commons).

De techneuten die namens het ministerie van Volksgezondheid de CoronaCheck-app beheren, hebben een bug opgelost. Minister Hugo de Jonge toont zich daar vanmiddag erg verheugd over: "Goed nieuws voor mensen die corona hebben gehad en daarom één prik kregen van de GGD," stelt de CDA-vicepremier: "Ook zij kunnen nu een vaccinatiebewijs aanmaken in de CoronaCheck-app. De bug is namelijk opgelost!"

Wel heeft De Jonge een tip voor degenen die in deze categorie vallen en graag een bewijs willen aanmaken: het kan nodig zijn om de vaccinatiegegevens binnen de app even opnieuw 'op te halen.'

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties