Hypocriet gehuil van gearresteerde Sint-verstoorder

Hypocriet gehuil van gearresteerde Sint-verstoorder

Een jongeman heeft gisteren geprobeerd de intocht van Sinterklaas te Dordrecht te ontheiligen door er rond te lopen met een t-shirt met daarop de tekst "Zwarte piet is racisme."

De politie verzocht de man op te krassen en het feest vooral een feest te laten. 't is een kinderfeest, geen Occupy. "Ik heb helemaal niets gedaan," roept de man terwijl hij wordt afgevoerd. Jawel, mafkees, dat heb je wel, je hebt geprobeerd een volksfeest te verstieren met onzinnige aantijgingen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties