Hysterische Saskia Noort: 'Een lelijk, laf land, dat feitelijk al geregeerd wordt door Wilders en Baudet'

Hysterische Saskia Noort: 'Een lelijk, laf land, dat feitelijk al geregeerd wordt door Wilders en Baudet'

Asielzoekers die door Europa trekken. Bron: Shutterstock: Door Janossy Gergely

Ze vult de argumenten zo voor ons in en zegt: "Ja maar, ze hebben . Ja maar, ze willen natuurlijk gezinshereniging. Ja maar, misschien zijn het terroristen, of worden ze dat, als ze later groot zijn. Ja maar, er komen toch weer nieuwe. Ja maar, het is hun eigen schuld, of hun ouders’ schuld, het is de schuld van deuggleuven, het is iedereens schuld, maar niet de mijne."

Haar uiteindelijke argument raakt echt kant noch wal en is precies de reden waarom de in de volksmond geheten 'anti-immigratie partijen' in opmars zijn. Want volgens haar moeten we dít keer vluchtelingen uit de brand helpen, en daarná pas weer zoeken naar een structurele oplossing. Daarmee zeg je eigenlijk: 'steek nog maar snel zo'n kamp in de fik, dan kijken we daarna wel naar een oplossing voor de rest'.

Maar dat zal Saskia Noort een worst wezen. Het maakt haar kennelijk ook geen hol uit of we überhaupt de capaciteit hebben om nog meer mensen op te kunnen vangen. En ervoor te zorgen dat ze een degelijk bestaan op kunnen bouwen. Dat zijn ook allemaal zorgen voor láter.

Nee, dan druk ik liever eerst op de stopknop en kijk ik dan wel naar een structurele oplossing. Anders maken we het onszelf alleen maar moeilijker. Dat is gewoon de harde realiteit.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties