Immigratiestop? Richard de Mos wil een referendum over 'ongebreidelde bevolkingsgroei'!

Immigratiestop? Richard de Mos wil een referendum over 'ongebreidelde bevolkingsgroei'!

Richard de Mos Andrew Balcombe / Shutterstock

Als het aan het Haagse gemeenteraadslid en ex-wethouder Richard de Mos ligt, mogen Nederlanders binnenkort weer naar de stembus om de herintreding van het referendum te vieren. De Mos wil namelijk dat een referendum de koers zal bepalen over hoe we moeten omgaan met de ongeremde bevolkingsgroei met als grote boosdoener de massale immigratie.

In een noodkreet op TPO waarschuwt De Mos dat de bevolkingsgroei de komende jaren door het dak zal gaan. "De elite van dit land gaat door met het volbouwen van onze al overvolle steden en houdt de immigratiesluizen wijd open", aldus het bezorgde Haagse gemeenteraadslid.

De Mos heeft natuurlijk een punt, want zoals hij zelf duidelijk en gestaafd door cijfers samenvat:

"In 2024 tikken we versneld de 18 miljoen mensen aan. En mogelijk in 2039 zelfs 19 miljoen. Jaar na jaar blijkt immigratie daarvan de aanjager. 82.000 immigranten per jaar structureel erbij, is de verwachting. En deze trend houdt voorlopig aan zo stelt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dit terwijl ons land piept en kraakt onder de forse bevolkingsgroei. Zeker in de grote steden. In mijn stad, Den Haag groeien we tot 2040 met 80.000 mensen. Ter vergelijking: Dat is meer dan het inwonertal van de stad Schiedam (78.000 inwoners)."

De Mos wijst er verder op dat we momenteel al te maken hebben met een gigantisch tekort aan agenten, leraren en personeel in de zorg. Hij is dan ook bang dat deze beroepsbeoefenaars hun biezen pakken en de Randstad zullen verruilen voor de provincie. Het gevolg is dat achterstandswijken in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht achterblijven en "zullen zuchten onder de onophoudelijke stroom aan arbeidsmigranten: overbewoning, illegale onderhuur, criminaliteit, verpaupering, vervuiling op straat en onvoldoende handhaving."

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties