Indonesië: gestoorde mafketel met zwaard valt kerk aan, vier mensen gewond geraakt

Indonesië: gestoorde mafketel met zwaard valt kerk aan, vier mensen gewond geraakt

Een standbeeld van Jezus moest er ook aan geloven.

Niets aan de hand jongens!

In de Indonesische stad Yogyakarta heeft een man met een zwaard in een katholieke kerk een aantal mensen aangevallen. Er zijn voor zover bekend vier gewonden, onder wie de priester. De laatste, een Duitser, werd met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fnos.nl%2Fartikel%2F2216457-man-met-zwaard-valt-kerkgangers-in-indonesie-aan.html

Natuurlijk kun je er dan veilig vanuit gaan dat het weer een islamistische extremist is die achter deze aanslag zit, maar de NOS doet dat nadrukkelijk niet. Want stel je voor dat je de verkeerde mensen tegen je in het harnas jaagt. Dat moet je natuurlijk ten koste van alles voorkomen. Daarom komt de staatsomroep hiermee:

Hoe de slachtoffers eraan toe zijn, is niet bekend. Hij zou bij binnenkomst hebben gescholden op de kerkgangers. "We kunnen nog niet zeggen of sprake is van een terrorisme-gerelateerd incident", zei een politiewoordvoerder.

Nee, geen idee natuurlijk. Echt niet. Wat kán hier toch aan de hand zijn?

Iemand met een suggestie?

Nee? Oké, nou Geert Wilders, kom er dan maar in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties